Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási feltételek

Házhozszállítás foxpost futárral: 1.690 Ft.

Termékeinket akár 2-3 napon belül megkaphatod futárral házhozszállítással. A csomagokat kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra munkanapokon 8.00-17.00 között. 

Azt javasoljuk, hogy mindenképpen olyan helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged – vagy megbízottadat – a futárunk 8.00-17.00 között. Amennyiben utánvétes fizetést választottál, akkor arról is gondoskodj, hogy rendelkezésedre álljon – vagy megbízottad rendelkezésére álljon – a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a szállítással kapcsolatos adatokat (kapucsengő, porta, megbízott, stb.) a megjegyzés rovatban.

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás során, kérjük hívd szerződött partnerünk, a Foxpost Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott kód segítségével kapsz pontos információt.

szállítás foxpost csomagautomatákba: 1.290 Ft.

Lehetőséged van a hozzád legközelebb eső FOXPOST csomagautomatába kérni csomagodat. Ha ezt a lehetőséget választod, akkor bármikor átveheted csomagodat, amikor neked alkalmas, nem kell a futárhoz igazodnad. 

A csomagautomaták többségét 0-24 órában használatod. 

Ha ezt a szállítási formát választod, utánvéttel, akkor csak bankkártyás fizetés lehetséges. De természetesen kifizetheted előre biztonságos online bankkártyás fizetéssel is. 

személyes átvétel

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön.

Szállítási feltételek

Készpénzes vagy bankkártyás fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértéket a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, ami igazolja, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetését tényét.

online bankkártyás fizetés otp simplepay-el

Az OTP SimplePay elektronikus fizetéseket bonyolító szolgáltató, amely segítségével kényelmesen és biztonságosan tudsz fizetni bankkártyával online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges regisztráció, elég megadni neved, bankkártyád számát, a lejárati dátumot, és a hátoldalán található CVC kódot, valamint egy működő email címet.

Fizetéshez használhatod:

– MasterCard vagy Maestro kártyádat,

– VISA kártyádat. 

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére, nincs felára.

További információ: www.simplepay.hu